Οι κρυοσκόνες είναι έτοιμα για κατανάλωση βιολογικά προϊόντα από λαχανικά, φρούτα, ρίζες και άλλες φυσικές τροφές. Οι κρυοσκόνες διαφέρουν από τα συνηθισμένα αποξηραμένα προϊόντα σε μεγάλο βαθμό από άποψη αφομοιωσιμότητας και βιοδιαθεσιμότητας. Αυτό το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με άλεση ξηρών προϊόντων σε θερμοκρασία -196⁰C σε υγρό άζωτο. Αυτή η επεξεργασία επιτρέπει να επιτυγχάνετε βιοδιαθεσιμότητα βιταμινών και ιχνοστοιχείων των τροφίμων κοντά στο 100%!
