Κρυοτεχνολία & Διατροφή
- Home
- Κρυοτεχνολία & Διατροφή
Τα προϊόντα ενισχύουν τις ιδιότητές τους, λόγω της επεξεργασίας τους με την πατενταρισμένη κρυογενή τεχνολογία της “Santeville”.
Τα παραδοσιακά τρόφιμα δεν μπορούν για πολλούς λόγους (δυσπεψία, μεταλλαγμένοι σπόροι, φυτοφάρμακα) να αφομοιωθούν πλήρως από τα κύτταρα του οργανισμού, γεγονός που οδηγεί σε ανεπαρκή τροφοδοσία των κυττάρων.
Τα 20γρ προϊόντων Santeville παρέχουν στα κύτταρα όλες τις βιταμίνες, τα ιχνοστοιχεία και τα μέταλλα που χρειάζονται, συμπληρώνοντας την ενέργεια που τους λείπει.
Ταυτόχρονα καθαρίζουν συνεχώς το σώμα από τοξικές ουσίες ποικίλης αιτιολογίας.
Η ανάγκη της επιστήμης να εξασφαλίσει στους κοσμοναύτες τροφή πλήρους θρεπτικών συστατικών με ελάχιστο όγκο και βάρος, τους οδήγησε στην δημιουργία προϊόντων σε μορφή ξηρών μειγμάτων από “κρυογoνικές” σκόνες.
Η “Κρυογενής” τεχνολογία είναι μια μέθοδος επεξεργασίας φυτών και τροφίμων που χρησιμοποιεί χαμηλές θερμοκρασίες (-196⁰C), έτσι ώστε να γίνονται εύκολα αφομοιώσιμα.
Η αποτελεσματικότητα της τροφής για τον ανθρώπινο οργανισμό, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το επίπεδο αφομοίωση των βιολογικά δραστικών ουσιών των τροφίμων.
Η μέθοδος της “Κρυοτεχνολογίας” που εφαρμόζεται, αποθηκεύει, συμπυκνώνει και αυξάνει σημαντικά την βιοδιαθεσιμότητα των βιολογικά δραστικών ουσιών, καθιστώντας τις τροφές εξαιρετικά θρεπτικές.
Η συνέργεια των δύο αυτών διεργασιών που εκτελούνται παράλληλα στον οργανισμό, δίνει στα προϊόντα τις μοναδικές θρεπτικές και ενισχυτικές ιδιότητές τους.
Από ένα δισκίο προσροφητικών προϊόντων, ο οργανισμός απορροφά εύκολα την ίδια ποσότητα των βιολογικά ενεργών ουσιών, όπως από 0,5klg φρέσκων φρούτων, λαχανικών και φρούτων του δάσους.
Η Κρυο-τεχνολογία είναι μία ασφαλής μέθοδος επεξεργασίας των τροφών με στόχο την πλήρη απορρόφησή τους, χωρίς να χάνονται οι αρχικές ωφέλιμες και δραστικές ουσίες.
Κατά την εφαρμογή της χρησιμοποιούνται χαμηλές θερμοκρασίες σε όλα τα στάδια της επεξεργασίας, ενώ στο στάδιο της σύνθλιψης και της άλεσης εφαρμόζεται η μέθοδος της “υπέρψυξης” (-196⁰C).
Αυτό ακριβώς κάνει την διαφορά που παρέχει την απόλυτη αποτελεσματικότητα των προϊόντων και την υψηλή ποιότητά τους.
Τα αποτελέσματα έχουν επιβεβαιωθεί από 50 διατριβές και 162 επιστημονικές δημοσιεύσεις στον Τύπο.
Η ανάγκη της επιστήμης να εξασφαλίσει στους κοσμοναύτες τροφή πλήρους θρεπτικών συστατικών με ελάχιστο όγκο και βάρος, τους οδήγησε στην δημιουργία προϊόντων σε μορφή ξηρών μειγμάτων από “κρυογoνικές” σκόνες.
Η “Κρυογενής” τεχνολογία είναι μια μέθοδος επεξεργασίας φυτών και τροφίμων που χρησιμοποιεί χαμηλές θερμοκρασίες (-196⁰C), έτσι ώστε να γίνονται εύκολα αφομοιώσιμα.
Η αποτελεσματικότητα της τροφής για τον ανθρώπινο οργανισμό, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το επίπεδο αφομοίωση των βιολογικά δραστικών ουσιών των τροφίμων.
Η μέθοδος της “Κρυοτεχνολογίας” που εφαρμόζεται, αποθηκεύει, συμπυκνώνει και αυξάνει σημαντικά την βιοδιαθεσιμότητα των βιολογικά δραστικών ουσιών, καθιστώντας τις τροφές εξαιρετικά θρεπτικές.
Τα προϊόντα ενισχύουν τις ιδιότητές τους, λόγω της επεξεργασίας τους με την πατενταρισμένη κρυογενή τεχνολογία της “Santeville”.
Τα παραδοσιακά τρόφιμα δεν μπορούν για πολλούς λόγους (δυσπεψία, μεταλλαγμένοι σπόροι, φυτοφάρμακα) να αφομοιωθούν πλήρως από τα κύτταρα του οργανισμού, γεγονός που οδηγεί σε ανεπαρκή τροφοδοσία των κυττάρων.
Τα 20γρ προϊόντων Santeville παρέχουν στα κύτταρα όλες τις βιταμίνες, τα ιχνοστοιχεία και τα μέταλλα που χρειάζονται, συμπληρώνοντας την ενέργεια που τους λείπει.
Ταυτόχρονα καθαρίζουν συνεχώς το σώμα από τοξικές ουσίες ποικίλης αιτιολογίας.
Η συνέργεια των δύο αυτών διεργασιών που εκτελούνται παράλληλα στον οργανισμό, δίνει στα προϊόντα τις μοναδικές θρεπτικές και ενισχυτικές ιδιότητές τους.
Από ένα δισκίο προσροφητικών προϊόντων, ο οργανισμός απορροφά εύκολα την ίδια ποσότητα των βιολογικά ενεργών ουσιών, όπως από 0,5klg φρέσκων φρούτων, λαχανικών και φρούτων του δάσους.
Η Κρυο-τεχνολογία είναι μία ασφαλής μέθοδος επεξεργασίας των τροφών με στόχο την πλήρη απορρόφησή τους, χωρίς να χάνονται οι αρχικές ωφέλιμες και δραστικές ουσίες.
Κατά την εφαρμογή της χρησιμοποιούνται χαμηλές θερμοκρασίες σε όλα τα στάδια της επεξεργασίας, ενώ στο στάδιο της σύνθλιψης και της άλεσης εφαρμόζεται η μέθοδος της “υπέρψυξης” (-196⁰C).
Αυτό ακριβώς κάνει την διαφορά που παρέχει την απόλυτη αποτελεσματικότητα των προϊόντων και την υψηλή ποιότητά τους.
Τα αποτελέσματα έχουν επιβεβαιωθεί από 50 διατριβές και 162 επιστημονικές δημοσιεύσεις στον Τύπο.